Back to Top

Ramavtal med HBV & Riksbyggen

HBV (Husbyggnadsvaror HBV Förening) är en ekonomisk förening som har som uppgift att göra upphandlingar för SABO-anslutna bostadsbolag inom allmännyttan i Sverige. De har även kommuner, kooperativ och privata fastighetsbolag som kunder. Se deras hemsida för mer information www.hbv.se.

Senaste avtalet med HBV gällande individuell mätning tecknades 2013. Vår del av avtalet gäller vattenmätare, elmätare och temperaturgivare likväl som komponenter för insamling av alla mätvärden till centralsystemet. Vi har kort och gott avtal gällande alla komponenter inom mätinsamling via radio, M-bus och puls.

Med BKAB Mätsystem får man en noggrann, rättvis och säker lösning för att spara vatten och energi i bostäder. Kontakta oss för mer information. Vi har också glädjande nog fått leverera det allra första systemet via detta avtal till Mitthem i Sundsvall. Sedan dess har vi även sålt systemet till tusentals andra lägenheter.

 

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder och BKAB är stolt sammarbetspartner gällande all typ av IMD.

 

HBV Riksbyggen